Novinky Bioderma 09/2012

Vážení čitatelia a čitateľky, už v najbližších týždňoch sa môžete tešiť na dve prekvapenia, ktoré pre nás nachystala naša obľúbená značka Bioderma. Preto sledujte sortiment vašej obľúbenej lekárne a v príhodnom čase podniknite nájazd, aby ste neprepásli svoju šancu. Ponuka je limitovaná.


Keďže sa mi dostalo cti s touto značkou spolupracovať, o novinkách sa dozvedám medzi prvými a touto cestou vám ich môžem sprostredkovať. Nuž poďme teda k sľúbeným prekvapeniam. Tento mesiac máme novinky až dve.

Sébium

V niektorých partnerských lekárňach už môžete nájsť dvojbalenie Vašej obľúbenej micelárnej vody Sébium H2O za cenu jedného. Za odporúčanú cenu 17,89 EUR dostanete až liter vody za cenu 500ml.

Kto by nevedel, Sébium je čistiaca micelárna voda na mastnú, zmiešanú a celkovo problematickú pleť. Ako špeciálny bonus bonus je dávkovacia pumpička na jednej z dvoch fliaš.

Sébium je rada, o ktorej budete v tomto blogu ešte veľa čítať. Svoj priestor dostane hneď po ukončení šnúry člávkov o produktoch Atoderm.

Sensibio

Ešte značku Bioderma nepoznáte a máte chuť vyskúšať jeden z prípravkov na citlivú pleť? Poprípade niekde cestujete a nemáte možnosť vziať si so sebou celú svoju obľúbenú kozmetiku? V tom prípade sa vám určite oplatí investovať 5 EUR do miniatúrneho balíčka Sensibio, ktorý obsahuje sadu najčastejšie používaných a najpredávanejších mini-prípravkov.

Set obsahuje:
  • Micelárnu vodu Sensibio H20 na čistenie pleti s obsahom 20ml
  • Ľahký krém pre dennú starostlivosť Sensibio Légére s obsahom 15ml
  • Intenzívnu masku na upokojenie pleti Sensibio - tiež 15ml

Touto krátkou informáciou sa však rozprávanie o produktoch Sensibio nekončí. Aj k tejto super kozmetike na citlivú pleť sa v mojom blogu dostaneme.

Aby ste sa zbytočne nenaháňali po celom meste za novinkami, zoznam partnerských lekární nájdete priamo na stránkach Bioderma, alebo si kliknite sem:

Partnerské lekárne v SR:
Partnerské lekárne v ČR:

Lovu zdar. Mrkající
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes