Bioderma: novinky 12/2012 na Vianoce


Už ste napísali list Ježiškovi? Že nie, lebo všetko máte a neviete, čo pekného by ste si mohli želať? Dám vám tip. Kozmetiky nikdy nie je dosť a preto nepremeškajte možnosť zakúpiť si Matriciane v peknom dvojbalení alebo najpredávanejšiu micelárnu vodu Sensibio H2O v krásnom vianočnom šate. Poprípade nimi môžete potešiť svojich najbližších.
"Cez Vianoce nebude žiadna nuda a jednotvárnosť", povedal si grafik a navrhol micelárnej vode (250ml) veľmi zaujímavý obal.

Micelárnu vodu Sensibio H2O by mala mať doma každá žena, pretože je vhodná pre všetky typy pleti, dokonca i pre tú najcitlivejšiu. Hravo si poradí s mejkapom a upokojí našu zimou skúšanú a teplom z ústredného kúrenia podráždenú a začervenanú pokožku.

Pozor, edícia je limitovaná časom i počtom kusov. Kupujte ju, kým sú zásoby.
Matriciane ešte nikdy nevyzeralo tak luxusne ako teraz. Zoženiete ho v darčekovom dvojbalení, akého by bol hodný korunovačný klenot.

Krémik Matriciane Rides (od 35 rokov) alebo Matriciane Fermeté (od 45 rokov) sa dáva cez deň pod mejkap, Matriciane sérum sa postará o nočnú výživu a intenzívnu regeneráciu.

Skvelý darček pre vás, pre maminu, tetu, babičku, alebo pokojne aj pre manžela či priateľa. Vôňa je jemná a neurazí žiadneho muža.

Bioderma i ja vám prajeme príjemné nákupy a čo najmenej zhonu pri kupovaní darčekov pre svoju rodinu i priateľov.
ZDIEĽAJTE:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes