Novinky v sieti DM drogérie

V októbri nám DM drogéria priniesla ďalšie novinky. Nechcela som o nich písať popredu, kým som sa neuistila, že sú všetky skladom. Niektoré totiž mali byť dostupné až od druhej polovice októbra a poznáte ma, všetko si musím overiť a musím to vidieť. Nebudem písať o niečom, čo nepoznám. Takže čo je pre nás nachystané?




S.he stylezone maskary

Maskary od s.he stylezone majú nové prírastky! Priznám sa, bola som si ich omrknúť. Otvárať som ich samozrejme neotvárala a zabudla som si poznačiť, ktorá je aká, ale zahliadla som tri druhy. Žltá by mala byť objemová. Ružová riasy predĺži a súdiac podľa kefky, ktorú vidím na obrázku z nemeckého Facebooku by som povedala, že by sa ňou dal urobiť tiež aký taký objem. Modrá je odolná vode. Takže na svoje si príde každý.

Balea má nové sprchovacie gély a dezodoranty s vôňou malín a kiwi

Ich vône sa nazývajú Shining Berry a Shining Kiwi a oba sú v objeme 250 ml. Objem sprejov je 150 ml a o malinovom ste si práve mohli prečítať článok. Sprchovacie gély údajne obsahujú jemné trblietky. Ak som dobre zaregistrovala, ide zasa o sľudu, takže predpokladám, že lesk bude zhruba taký jemnučký, ako u telového mlieka Golden Shine, takže to bude určite pekný lesk.

V ponuke sú aj nové exkluzívne Balea sprchovacie gély

Balenie je o 50ml väčšie (majú 300 ml) a ja si už robím zálusk na minimálne Black Secret – s vôňou vanilky a pomaranča a White Passion – s vôňou bielych kvetov a plodov acai. To bude určite balzam na moje nervy. Gélu Purple Kisses – s vôňou ľalie a černice sa trošku obávam, i keď ľalia ma láka. Mám totiž slabučkú alergiu na černice. Niekedy sa z nich vysypem, inokedy nie.

Balea má novú limitku - Bodybalsam Protect

Táto limitka telového balzamu s brusnicami pôjde určite na dračku! Vonia (a nielen vonia, ale aj kadečo obsahuje) po brusniciach a bude dobrá na zimu pre tých, čo majú večne suchú kožu. Brusnice sú hodnotné asi tak, ako mnou večne ospevovaný rakytník a arónia. Sú v nich karotenoidy, vitamíny, minerálne látky... všetko, čo vás i vaše žily chráni pred tým, ako stále prechádzate z chladu do tepla a naopak. A aj pred tým večným prekurovaním. Mlieko má 200ml a obsahuje tiež bambucké maslo a zložky získané z kokosového oleja. Ešte keby bolo niečo podobné aj na tvár...

Balea MED sprchovacie mlieko

No..., jeho vôňa mi tiež príde taká medicínska (jeho objem je 250 ml), ale čo tam po nej... O rade MED platí to, čo pre balzam. Kúpiť, kúpiť, kúpiť. Obsahuje hodnotné tuky. Videla som olej z avokáda, slnečnice, bambucké maslo a minimum pomocných látok. Ani parabény nie! Nie je určené pre to moju pleť, ale pre suchú a citlivú pleť bude dobré. 

Alverde pleťový peeling

Alverde má nový peeling (75ml), do ktorého sa asi presťahovalo celé Severné more. Má v sebe minerály z morskej vody, extrakty z morských rias a hydratujúcim glycerínom. Pokožku brúsia perličky z jojobového oleja, čiže brúsenie bude jemné. Ale videla som alkohol, takže po obrúsení šup šup natrieť pleť nejakým dobrým krémom.

To by bolo z októbrových noviniek všetko. Na čo sa najviac tešíte? Alebo už niečo z toho doma máte?
ZDIEĽAJTE:

1 komentár :

  1. jééé, týmto článkom si ma extra potešila :) Či skôr NEPOTEŠILA :D lebo už to vidím, že moje nenakupovacie záväzky budú v čudu! :D Minimálne vanilkovo-pomarančový sprcháč, balzam s brusnicami a možno aj peeling si nenechám ujsť...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes