Atoderm: nové riešenia pre pleť s ekzémom

Atopický ekzém a veľká suchosť kože nie je len záležitosťou dospelých ľudí. Týka sa aj tých najmenších, ktorí sa s tým nevedia vysporiadať tak, ako to dokáže ktokoľvek z dospelých. Nedokážu kontrolovať svoje nutkanie poškriabať sa a často ani rukavičky nezabránia tomu, aby svoju krásnu nevinnú tváričku rozškriabali až do krvi. Nielen pre vás, ale aj pre nich má Bioderma riešenie, nové prírastky do radu Atoderm - Atoderm Intensive a Atoderm Préventive.


Je to úžasné, keď žena na svet privedie potomka. Ja síce deti nemám, ale dokážem si predstaviť tú úľavu po 9 mesiacoch chodenia s bruškom a radosť, že je dieťatko v poriadku. Keď však potom vidíte, ako sa dieťa trápi pre ekzém, to už nie je len zármutok, ale hotové trápenie pre každého rodiča. Dali by ste deťom všetko, ale to jediné - pokojný deň a pokojný spánok - im dať neviete. 

Moja sesternica by o tom mohla rozprávať. Aj jej deti sa narodili s ekzémom. Ich pleť sa lúpala, svrbela, miestami to vyzeralo ďaleko vážnejšie, než to bolo. Teraz nemyslím, že ich stav nebol vážny. Ekzém je vážny vždy. Tá potvora totiž nemizne. Len čaká na svoju príležitosť, aby sa mohla v príhodnú chvíľu objaviť zas a strpčovať človeku život a to hojenie potom... Beh na dlhú trať. Ak vás stále niečo svrbí, pokožka bude mať len malú šancu zahojiť sa, keď sa musíte zas a znovu škriabať. Ale udržte svoje prsty, keď to tak hrozne svrbí. To naozaj nejde. Poznám to z vlastnej skúsenosti, lebo aj ja som mala  pár krát ekzém. Nie síce atopický, ale moja pleť bola suchá veľmi a svrbela ako ďas. Stačil mi pohľad na tie dve malé kôpky nešťastia a hneď som mala v predstave, ako asi trpia a ony pritom už mali tú poslednú fázu - hojenie. Sesternica ako trpezlivá matka hľadala všetko možné i nemožné, až napokon našla Atoderm. Dnes je Atoderm piatym členom rodiny, pleť detí viac nevyzerá ako mapa a deti sú spokojnejšie.

Aké novinky priniesla Bioderma? Hneď tri veci.

Atoderm Préventive je výživový reštrukturalizačný krém určený pre novorodencov so suchou pokožkou. Rieši svrbenie a suchosť, aby sa dieťa neškriabalo a tak predchádzate mapám skôr, než vzniknú. Ak sa objavia prvé príznaky suchosti a krém sa použije, pohroma by mala byť zažehnaná. Dieťatku ušetríte nie jednu bezsennú noc.

Komu by nestačil Atoderm krém, tomu pomôžu nové dva intenzívnejšie produkty Atoderm Intensive. Ide o upokojujúcu regenerujúcu a starostlivosť vhodnú pre atopické bábätká, deti a dospelých, ktorých pleť nezvláčni hocičo. Hovorím o dvoch produktoch, ale je to jeden, len v dvojakom balení - po 75ml a výhodnejšie 500ml balenie.

Ako ekzém ovplyvňuje život človeka a jeho kvalitu? A ako Atoderm pomáha? Niečo Vám napovedia moje články a niečo sa dozviete v tomto videu.


Až budem mať viac informácií o zložení, určite sa k týmto produktom vrátim a predstavím vám ich na tomto blogu. Nateraz ostáva len počkať.
ZDIEĽAJTE:

2 komentáre :

  1. Nahováram mamu, nech ho vyskúša, aj keď ona asi tiež ATOPICKÝ ekzém nemá... Zatiaľ odoláva, je plne spokojná s PP Baume :)...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne veľmi dobre zafungoval Atoderm i balzam na pery si občas kúpim (aj teraz jeden mám a keď mi napadne, použijem ho. :-)) Ale aj od Weledy Babyderma produkty sú skvelé na ekzémy. Keby PP prestalo pôsobiť, tak potom nech prejde. Ale ak je teraz spokojná a pomáha to, nemá zatiaľ dôvod meniť.

      Odstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes