Moje Rimmel fotoblogy

Už od roku 2008 mi každý mesiac poštou príde nový výrobok, ktorý si vyskúšam a potom ho odprezentujem formou fotoblogu uverejneného na stránkach Rimmel.sk. Takých, ako som ja, je viac a nazývajú nás Rimmel agentkami. Našou úlohou je v predstihu predstaviť každú novinku, nalíčiť sa ňou a ukázať ju ostatným návštevníčkam stránky.

Na vytváranie fotoblogov (chápte ich ako jednu koláž), máme priamo na stránkach nástroj. Dajú sa v ňom obrázky otáčať, pridávať efekty i krátke textíky. Svoje práce však radšej vytváram v grafických aplikáciach, aj keď je to viac roboty. Mám tak väčšiu slobodu farieb, efektov, orámovaní... Vytvorím si jeden obrázok a ten potom nahrám na stránky. Pravda, ja som sa s myšou v ruke nenarodila a nie som génius na grafiku. Stále sa mám čo zlepšovať, takže dúfam, že aspoň v tomto článku uvidíte nejaké rozdiely za tých 6 rokov, čo sa s tým hrám a intenzívnejšie sa tomu venujem.

Žiaľ, nie všetky práce sa v súčasnosti dajú nájsť aj na internete, lebo stránky Rimmel.sk sa niekoľkokrát menili a ich archív neobsahuje kompletný prehľad všetkých starších fotoblogov. Je tam možno tak 20 najnovších. Tento článok vám preto odteraz pomôže dostať sa ku každému fotoblogu. Vložila som ich sem všetky a sú zoradené od najnovšieho po najstarší. Konečne všetky na jednom mieste. :-)

Nečudujte sa tomu, čo uvidíte. Pred rokmi mi ešte nejaké teplé a studené tóny veľa nehovorili a líčenie mi nešlo vždy od ruky. Aj farbu vlasov som menila ako taký chameleón.  :-) Nevedela som si poriadne upraviť obočie a ani vybrať správne farby i keď je pravda, že v tom, čo budeme testovať, sme si nemohli vyberať. Odtiene za nás vyberali iní.

Berte na vedomie, že niektoré obrázky na blogoch môžu byť horšej kvality. Pred 6 rokmi som neala žiadny fotoaparát, len mobilný telefón a ešte i to nie práve dobrý. Fotoaparát prvého telefónu nemal blesk a jeho rozlíšenie bolo ani len 1 megapixel a ten druhý mal raz toľko. Ale na zachytenie môjho červeného frňáku a akné boli dobré obidva. :-D

Aby ste nemuseli tento článok zakaždým hľadať, keď si budete chcieť pozrieť, aký nový fotoblog je na svete, odkaz naň umiestním nad kontaktný formulár v päte blogu. Takže poďme teda na tie blogy.

Update k 26.11.2015

V mesiaci február 2015 bol projekt "Rimmel agentky" ukončený. Slovenská stránka Rimmel.sk viac neexistuje a ak aj značka pokračuje v spolupráci s niektorými dámami (o čom pochybujem, nikde som recenzie nevidela), robí tak cez ich vlastné blogy. Ja som na kozmetiku tejto značky nezanevrela, no o prípadnej spolupráci neuvažujem. Radšej si produkt kúpim za peniaze z vlastného vrecka, než by mal niekto iný za mňa rozhodovať, ktorý odtieň a ktorý produkt otestujem. 

Moje fotoblogy:

Fotoblog č. 75 (február 2015) - Lasting Finish 25H Powder Foundation (treba kliknúť a pozrieť v originál veľkosti, pretože web opäť skresľuje)


Fotoblog č. 74 - vodeodolná linka vo verzii fixky jumbo - Scandal Eyes



Fotoblog č. 73 - nové laky na nechty Velvet Matte a Glitter Bomb, z ktorých mám veľmi zmiešané pocity a zrejme o tom napíšem článok veľmi rýchlo, kým nie sú v predaji. Ostalo veľa vecí nedopovedaných, lebo na tomto malom kúsku obrázku je málo miesta.


Fotoblog č. 72 - riasenka Wonderfull, na ktorú práve teraz pred sviatkami beží v televízii reklama. Mňa teda líčenie očí ako také nadchlo viac, ako efekt riasenky. Ale zasa zloženie hodnotím pozitívne.


Fotoblog č. 71 - úplne novučký mejkap Lasting Finish - recenzia o ňom bude čoskoro. Len čo sa dostanem k zoznamu zložiek mejkapu.



Fotoblog č. 70 - o tejto riasenke si u mňa na blogu čoskoro niečo prečítate, takže nateraz nejdem predbiehať. Testovali sme ju v auguste.



Fotoblog č. 69 - táto podkladová báza v kombinácii s BB krémom milo prekvapila


Fotoblog č. 68 - naozaj krásne farby a slušná výdrž, odporúčam tento lak


Fotoblog č. 67 - dosť dobrá riasenka - zaujímavá kefka, aj náplň a farba fajn


Fotoblog č. 66 - pôvodne mi na testovanie prišiel namiesto modrého ten posledný ružový, ale podobnej ružovej mám vo svojej zbierke už priveľa, tak som menila s kamarátkou


Fotoblog č. 65 - tomuto krému som nedávala spočiatku veľké šance, ale prekvapil


Fotoblog č. 64 - namiesto môjho obľúbeného rúžu prichádza nový Moisture Renew rúž


Fotoblog č. 63 - nová riasenka




Fotoblog č. 61 - mejkap Stay Matte




Fotoblog č. 59 - riasenka Retro Glam


Fotoblog č. 58 - lak na nechty 60 Seconds


Fotoblog č. 57 - riasenka Extra Pop Lash


Fotoblog č. 56 - lak na nechty Salon Pro




Fotoblog č. 54 - lak na pery Apocalips


Fotoblog č. 53 - rúž Lasting Finish by Kate


Fotoblog č. 52 - lak na nechty Cocktail Colour


Fotoblog č. 51 - vodeodolná očná linka


Fotoblog č. 50 - prvý BB krém


Fotoblog č. 49 - nový mejkap Match Perfection


Fotoblog č. 48 - blog o vodeodolných ceruzkách ScandalEyes.


Fotoblog č. 47 - riasenka ScandalEyes


Fotoblog č. 46 - tvárenka Match Perfection

Fotoblog č. 45


Fotoblog č. 44 - riasenka Lash Accelerator


Fotoblog č. 43 - fixka na pery



Fotoblog č. 42 - bronzer


Fotoblog č. 41 - podklad pod mejkap


Fotoblog č. 40 - mejkap Wake Me Up


Fotoblog č. 39 - ďalšie testované tieniky v poradí ma veru nenadchli, oveľa lepšia bola ceruzka a ešte sa mi aj veľmi zle fotilo, z toho testovania nevyšla žiadna ostrá fotka. Ale je pravda, že som v tom čase nemala fotoaparát, len mobilný telefón.



Fotoblog č. 38 - riasenka Volume Accelerator



Fotoblog č. 37 - kolekcia od Kate Moss - rúž Lasting Finishtiene Glam Eyes - Union Jack a riasenka Extra Waw Lash



Fotoblog č. 36


Fotoblog č. 35

Fotoblog č. 34


Fotoblog č. 33


Fotoblog č. 32


Fotoblog č. 31


Fotoblog č. 30


Fotoblog č. 29


Fotoblog č. 28


Fotoblog č. 27


Fotoblog č. 26


Fotoblog č. 25


Fotoblog č. 24


Fotoblog č. 23 - dostali sme za úlohu predstaviť novú tvár Rimmelu


Fotoblog č. 22


Fotoblog č. 21


Fotoblog č. 20

.
Fotoblog č. 19


.Fotoblog č. 18 - mojou úlohou bolo predstaviť Lily Cole, ktorá sa mne osobne nepáči, ale  tak našla som 6 celkom schopných fotiek a čosi z nich vzniklo...


Fotoblog č. 17 - mali sme dať naše tipy, ako sa starať o pleť a pery


Fotoblog č. 16


Fotoblog č. 15 - januárový blog sa mi veľmi nevydaril, lebo veľmi som na to nemala čas a ani sa mi do toho nechcelo pre chorobu, takže bohviečo to nie je :-(



Fotoblog č. 14


Fotoblog č. 13


Fotoblog č. 12


Fotoblog č. 11


Fotoblog č. 10


Fotoblog č. 9


Fotoblog č. 8


Fotoblog č. 7


Fotoblog č. 6


Fotoblog č. 5


Fotoblog č. 4


Fotoblog č. 3 - toto bola voľná téma, mali sme písať všeobecne


Fotoblog č. 2


.Fotoblog č. 1


ZDIEĽAJTE:

1 komentár :

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes