Oriflame: rúž Tripple Core



Nikdy by som neverila, že toto raz napíšem. Mám rúž od Oriflame, je dokonca dobrý a aj jeho farba sa mi veľmi páči. Nechcem priveľmi chváliť a ani zatracovať túto značku, no doposiaľ som nemala veľa vecí, ktoré by mi (s výnimkou hojivého zázraku a ceruzky na oči) vyhovovali. Predvčerom som však dostala neskorý vianočný darček a kvôli svojej peknej farbe dostal šancu. Je to rúž, balzam a lesk na pery v jednom.

Moje vlasy nie sú práve výrazné, čiže ja som presne ten typ, ktorého rúž by mal ladiť s celým outfitom. Rúžov som mala už viacero, ale ani jeden nebol v takejto farbe. Táto farba nie je ani ružová, ani oranžová, zhoduje sa s väčšinou mojich obľúbených šperkov, ladí s väčšinou oblečenia. Vyhovuje mi.

Rúž pozostáva z troch vrstviev. Okrajová vrstva je farebná a len mierne lesklá. Je to rúž samotný, a aj keď sa jeho farba nezdá na prvý pohľad ako najviac intenzívna, určuje výsledný farebný efekt. Stred tvorí balzam na pery príjemnej vône. Priestor medzi týmito dvoma vrstvami vyplnil lesk, ktorý perám dodáva úžasný lesk meniaci farby.

Keď som čerstvo nalíčené pery odfotografovala bez blesku, na obrázku ostala zachytená skutočná farba rúžu. Je to presne taká farbička, ako ukazuje obal, čo ma teší. Nemám rada, keď je na obale nakreslené niečo, čo má od reality príliš ďaleko. Keď si kúpim rúž, ktorého obal znázorňuje krvavo červený odtieň, tak presne taký odtieň chcem mať. Nie vínový ani iný.


Urobila som pre istotu aj fotografiu s bleskom. Presne takto budú vaše pery vyzerať, keď na vás zasvieti slniečko, alebo sa dostanete do silnejšieho svetla. Je to ešte stále jedna a tá istá farba, akurát lek je výraznejší.


Farbička je jemná, ale intenzívna. Odtieň výrobca nazval "Amazing Peach". Vďaka lesku sa pekne trbliece na svetle. Hoci ja lesky príliš nemusím (väčšina je lepkavých a príliš sladkých), tento vynález mi (na počudovanie) vôbec nevadí. Je sladký, to je veru pravda, ale rúž to "sladké mastenie" mierne tlmí a preto ma nič nezvádza k tomu, aby som si ho do piatich minút celý zlízala z pier. Vydrží teda kratšie ako rúž, ale určite dlhšie než lesk. Kto by ho chcel, ten si môže vybrať až z 8 farebných kombinácií (ten môj je prvý naľavo). V ponuke vraj bola aj lmitovaná špeciálna edícia s jadrom v tvare srdca, ale nemám informácie, či sa ešte stále dá zohnať. Ak áno, bol by to celkom pekný darček na Valentína.


Zdroj obrázku: www.vemale.com

Výdržou sa nedá priradiť k TOP desiatke rúžov, tú mu totiž skracuje lesk i balzam, ale keby som mala zostaviť tabuľku hybridov a začala ich medzi sebou porovnávať, myslím, že tento by sa v nej určite umiestnil. Zatiaľ na prvej priečke, lebo som nikdy nič takéto nemala, ale je celkom možné, že mu jeho prvenstvo nič iné tak skoro nevyfúkne.

Rúž má obsahovať avokádový a jojobový olej, harmanček i vitamín E. Mám z neho dobrý pocit a niečo mi hovorí, že aj keď mi z pier zlezie po cca dvoch či troch hodinách, bude to ozaj kvalitný rúž - hybrid. Máloktorý rúž je taký krémový, aby po zmiznutí zanechal akýkoľvek pocit. Väčšina mizne bez stopy. Po aplikácii tohoto rúžu však pery ostávajú jemné. Výživný účinok balzamu i lesku je evidentný. Vidieť ho i cítiť.

Moje hodnotenie výrobku:

Textúra: veľmi ľahká (to asi kvôli tomu lesku)
Farebná sýtosť: 4
Výdrž: dobrá (2 - 3 hodiny)
Celková spokojnosť: 8, keby som ho hodnotila ako rúž, inak by som dala aj desiatku
Cena: okolo 9 EUR
ZDIEĽAJTE:

1 komentár :

  1. Ahoj! Chcel/a by si si privyrobiť a rád pracuješ s ľuďmi? Ak máš aspoň trochu obchodného ducha neváhaj a pozri sa na môj blog a zistíš ako ľahko si môžeš zarobiť s kozmetickou firmou Oriflame! :-) Za klik nič nedáš ;-)
    http://praca-s-oriflame.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za to, že ste si našli čas, prečítali článok a zanechali komentár k tejto téme. Vážim si to. ♥ Ostatných poprosím, aby mi sem nevkladali odkazy na Giveaway ani odkazy do e-shopov. Reklamy tu nechcem. Ďakujem.

Design: OddThemes | Nájdete na: Blogger Themes